tirsdag den 6. august 2013

sommerhus del 2...........Slut;0)

Sidste indlæg om vores ferie,så skal I nok blive skånet for flere af slagsen for denne gang;0)

Udover at nyde naturen,en masse is og livet i særdeleshed var vi også på ture.Vi var i Fårupsommerland,som minder om Djurssommerland(det kender vi jo alt til;0)
Så var vi på Hjerl Hede(der har vi aldrig været før)Der var levende udstillinger,hvilket vil sige at frivillige var klædt ud i gammelt tøj,arbejdede og viste hvordan man levede for mange år siden.De var alle gode til at fortælle om gamle dage og børnene prøvede også at gå i skole,med en streng lærerinde.En dejlig dag,hvor vi lærte en masse.
(1.Annasofie på cyklen,som ikke var let at cykle på.2.Rebecca i skole,fik tavle og griffel at skrive med og skulle læse højt i kor.3.En væv,hvor stoffet til pigernes kjoler er ved at blive vævet på.4.Rebecca ved vandmøllen,vi så hvordan kornet blev malet til mel)

Vi tog også den lange køretur til Skagen(har ikke været der siden vi,manden og jeg,var børn)Først til Grenen(som jo næsten er et must;0)Derefter til den tilsandede Kirke.Til sidst sluttede vi af med en bytur i Skagens gader.

(1+2 Ved Grenen med benene i hvert sit hav Kattegat og Skagerrak,der var gode bølger så bukserne/shortsne blev våde.3.Tårnet som er det eneste der er tilbage af den tilsandede Kirke.4. Mig og hele min skønne familie.(Pigen i cowboybukserne er Cecilias søde veninde,som var med på ferien)

Vi fik også tid til fodboldgolf,hvilket var et rigtig sjovt spil.Men vi havde vist valgt den varmeste dag til dette,så det blev med sved på panden.

Aftens syslerier blev disse vimpler,jeg har set dem hæklet i blogland(er desværre ikke så stærk til dette)men jeg valgte at strikke dem og hækle en kant på.

                                           

                               Nu hænger de og pynter på Mathias seng:0)


Vi havde alle en skøn tur,nu skal de sidste dage indtil mandag,hvor jeg starter på arbejde og ungerne i skole igen bare nydes:0)

God dag til Jer Alle:0)

2 kommentarer:

 1. Hvor er dine vimpler fine og dejlige drengefarver du har valgt.
  Skønne ferie billeder. Skønt i havde en god ferie.
  Når vi var afsted med vores Rip, Rap og Rup, synes jeg det blev noget anstrengende og følte mere behov for ferie, når jeg var kommet hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:0)
   Ja,ind imellem kan man godt næsten tabe pusten og have behov for lidt ekstra ferie(eller måske bare få lidt af ungernes energi;0)
   knus!

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)