tirsdag den 2. april 2013

Hjemmeundervisning.

Lærerne er lockoutet og påskeferien fortsætter eller hvad??........... Ja,jeg havde da godt nok forberedt mine skolebørn på(som alle har fulgt med om det nu blev skole fri eller ej)at selv om der ingen skole er,er det ikke ensbetydende med ingen undervisning;0)men de havde vist forsøgt at fortrænge det lidt,den gik bare ikke..........
Så derfor blev hjemmeundervisningen opstartet og det gik faktisk rigtig godt,selv om der da også var brok muler imellem, som ikke lige gad det vi skulle.Ind imellem blev det måske også lidt hektisk, fordi Mathias også skulle have opmærksomhed(gid man var en blæksprutte;0)Men alt i alt gik det rigtig godt.
Dagen startede ud med sang derefter dansk og til sidst inden frokost matematik(selvfølgelig med pauser)Efter frokost spillede vi tal bingo og Rebecca ville gerne lære at strikke så det sluttede vi af med.
Det skønne vejr skulle også nydes og der er blevet leget udelege,så for os har det bare været en dejlig ekstra hjemme dag sammen med børnene og vi er klar til en ny imorgen:0)
(Fordelen ved hjemmeundervisningen er at man selv bestemmer tidspunkter,farten på undervisningen og hvornår det er nok. Alle arbejdede koncentreret med deres ting og nød frugtpausen bagefter.)

Børnene har alle bøger med hjemme,men ellers er der mange steder på nettet, hvor man kan finde ideer og materiale,hvis man er løbet tør for ideer.Bla EMU,Duda eller gratis skole.

Måske er der andre som har haft hjemmeundervisning på programmet i dag??;0)

God aften!

1 kommentar:

  1. Vil du sende mig din adresse, da du har vundet en kjole str. 8 år med langt ærme?
    Er der en yndlingsfarve, som gerne må være i kjolen?

    Resten bestemmer jeg :)

    Hilsen Kirsten

    SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)