torsdag den 28. marts 2013

Mini Ferie:0)

Midt i denne måned var vi i Skallerup Klit  ferie center en lille uge.En tur vi bare havde glædet os til længe(vi har været der et par gange før og altid været glade for det.)
Det var vi også denne gang,men desværre blev både jeg og gemalen syge(feber, hovedpine,kvalme opkast) allerede den første nat.Så der var vi to stk. syge voksne og 5 friske børn(Cecilia var ikke med ,da hun skulle passe skolen) Så gode råd var dyre,vi prøvede efter bedste evne at holde os eller det vil sige jeg forsøgte at holde mig i gang,imens manden lå det meste af tiden og var rigtig mandesyg;0)
Men ungerne havde en dejlig tur trods alt,så det var selvfølgelig det vigtigste!


Her er lige lidt billeder fra turen.
(Huset vi boede i var fint stort og havde det man skal bruge,der var legeland,som de var glade for(vi var også meget i badeland) og besøgte dyrenes gård,det var specielt Mathias glad for.Vejret var solrigt,men HUNDEKOLDT,der blæste en strid vind.Der var også udendørs legeplads, som ungerne benyttede sig af.Og ja, mange andre ting, som vi slet ikke nåede at prøve,dels fordi vi var syge,men også fordi det jo var ferie med afslapning og hygge;0)

God påske til Jer alle:0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Strik nederdel 🧶

 Jeg fik slet ikke vist den færdige nederdel her på bloggen. Den er strikket i restegarn og ud fra eget mønster. De små stropper er også str...