onsdag den 9. januar 2013

Løbetur

I dag, blev første løbedag for mig i det nye år.Jeg har desværre hen over vinteren haft rigtig mange gode og dårlige undskyldninger for ikke at løbe(tiden,mørket,sneen/isen,julen,arbejdet.........;0)men har nu alligevel savnet det;0)
Så nu er det bare med at få løbedagene ind i systemet igen,for jeg nyder at løbe og har det skønt bagefter.
I dag blev det bare til en lille test tur(hvor dårlig er formen blevet tur;0) Jeg ved af erfaring at det tager tid at opbygge en god form,(ikke kun konditionen,men også muskler ect.)men det går hurtigt ned af bakke igen.Mine ben kunne godt have taget en længere tur,men lungerne sagde det var en tilpas længde;0)
Glæder mig allerede til næste tur.


God aften til Jer:0)

3 kommentarer:

  1. ja man skal ikke starte så hårdt ud som da man holdte

    godt du fik gang i det igen Respekt

    SvarSlet
    Svar
    1. HMMMMM,har tænkt over, hvorfor jeg har haft så mange undskyldninger for ikke at løbe,når jeg nu får det så godt bagefter en løbetur(Underligt!!!!)Men ja,dejligt jeg er kommet i gang igen.Det er jeg virkelig glad for:0)

      Slet
  2. Flot du er kommet igang. Respekt.
    Jeg sidder stadig fast i starthullet og er ikke kommet igang med svømning + gang motionscenter efter min lange juleferie :)
    Når hosten lægger sig en smule mere, SKAL jeg også igang igen, for kroppen mangler det.

    SvarSlet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...