søndag den 23. december 2012

Juleaften kom nu snart........

Det var ellers min intention at skrive et lille blogindlæg hver dag i december, for at fortælle om vores julehyggerier,men ,men gik pludselig i stå.Følte bare ikke tiden var der alligevel.
Det kan være tiden og lysten kommer igen, når alle forberedelserne her i december er slut.Det tror jeg;0)

Her er en lille smule af vores julerier siden sidst.
(Vi har klippet og flettet julepynt/stjerner.Mathias der skræller kartofler er jo ikke specielt julet,men ganske sødt synes jeg;0)


                     (Der laves konfekt(og spises;0).Vi har også bagt og smagt småkagerne,kunne ikke lade være;0)

(Vores økologiske juletræ måtte transporteres inde i vores bus da vi skulle hjem med det,Jonas og Rebecca var med til krybbespil i kirken,hvor Jonas var den ene af de tre visemænd. Rebecca var engel,desværre blev de andre billeder fra kirken mere grumset. Til sidst lidt af de hjemmelavede gaver som børnene har lavet til familien,som jo er shhhhh, lidt endnu;0) 

Jeg har også kigget lidt med, hvad I andre har lavet af julerier,det ser alt sammen så hyggeligt ud.December er nu bare en hygge måned:0)

MEN KAN DET DA IKKE SNART BLIVE JULEAFTEN,HAR NOGLE BØRN DER BARE IKKE KAN VENTE MERE;0)

Glædelig jul til alle Jer som læser med her:0)

2 kommentarer:

  1. Også glædelig jul til jer :) sådan en december måned kan både føles mægtig lang og suse afsted, nok lidt afhængig af ens alder :)

    SvarSlet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...