mandag den 10. september 2012

Vågnede...

til det skønneste vejr til morgen,da børnene var kørt i skole og Mathias hyggede med faderen.Fandt jeg løbeskoene frem og nød sensommerens varme og naturens skønhed.Det er bare så dejlig en måde at starte dagen på:0)
Bagefter var Mathias og jeg ude i haven for at lege.Mathias bliver ikke passet ude (dagpleje/vuggestue) men nyder livet herhjemme sammen med os:0)
Vores ældste pige blev passet ude(dagpleje/børnehave) da hun var lille,fordi vi begge to på det tidspunkt arbejdede.Vi tog afsted tidelig morgen og kom først hjem sidst på eftermiddagen.Det havde vi det begge dårligt med,så vi om prioriterede vores liv/job og de resterende af vores børn har været herhjemme indtil de er startet i skole.Det har vi alle nydt rigtig meget og jeg er glad for at vi gjorde det,for tiden løber så hurtigt,inden vi får set os om er de kære børn store, lever deres eget liv med kammerater,skole,sport og arbejde;0)

Har til aften været til forældremøde i 1b,sidder nu og venter på jeg skal afsted på arbejde(syntes nu ellers sengen kaldte for lidt siden;0))

God nat:0)

4 kommentarer:

 1. Jeg kan sagtens følge jer. Vores 2 ældste blev passet ude men da de to næste kom valgte jeg at blive ægte hjemmegående. Det betød selvfølgelig, som du ved, en masse fravalg, men jeg har aldrig fortrudt. De år mens børnene er små kommer aldrig tilbage. Jeg har ingen fed opsparing, vi bor i lejet hus men det var det rigtige for vores familie

  SvarSlet
  Svar
  1. :0)Vi har heller aldrig fortrudt vores valg.Jeg mener det er vigtig at "mærke efter" hvad der er det mest rigtige for en/familien og føre det ud i livet.

   Slet
 2. Hvor er det nogle gode billeder(:
  Og jeg kan rigtig godt lide det billede, du har som header(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde en fin bordlampe(:

  http://kreaman.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-4.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:0) Jeg kigger forbi din blog lidt senere:0)
   kh Laila.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)