onsdag den 26. september 2012

Nu er det vist på tide jeg får blogget lidt igen,det har været et par travle uger med job, forældremøder(det er jo forældremødernes tid;0) og det der skulle ordnes herhjemme.Så kreatid og blogge tid har der ikke været meget af de sidste 14 dage. 
Til gengæld var jeg i sidste uge,(onsdag) på hyggetur med mine piger til Vejle,vi var til fodboldlandskamp, hvor de danske kvinder skulle spille den sidste EM kvalifikationskamp.Det var en super god tur,hvor vi bare hyggede,spiste på Mc.D og heppede på de seje kvinder.De vandt 2-0 over Portugal,så nu er de klar til EM næste sommer i Sverige!!!!(Æv,æv, ældstepigen havde ellers taget nogle billeder fra kampen og nu kan jeg ikke finde dem,samtidig med er hun på tur til Lille i Frankrig med elitesports college lige nu, så det må vente til hun kommer hjem:0(

Der bliver også samlet lidt lækkert fra drivhuset,vi har ikke så meget forskelligt i år,men det der er,er jo super skønt.


 (Dejligt man bare kan hente det man skal bruge udenfor døren, lige nu byder drivhuset på tomater,squash,auberginer og chilli)

På hæklefronten er det blevet til ganske lidt.Var startet på et mobiletui,efter opskrift;0)Fandt den på Mit pusterum Følte bare det kørte derud ad, for det så ganske let ud(havde en kollega der spurgte"hækler du efter opskrift nu"hvortil jeg stolt svarede "ja,da":0)Men hmmmmmm, jeg kunne godt se, da jeg var kommet i gang at det ikke helt lignede billedet,så jeg må bare prøve igen,igen.(jeg må da knække koden på et tidspunkt;0)



God aften til alle der kommer forbi bloggen:0)



5 kommentarer:

  1. Hvorfor er det bare så svært at forstå de opskrifter....
    Ja en af fordelene ved at børnene bliver ældre er at man IKKE skal til alle de forældremøder, det savner jeg bestemt ikk :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror også det har noget at gøre med at alle forældremøder skal foregå indenfor kort tid(når man nu har flere børn, bliver indholdet lidt gentagelser)
      Men på den anden side, synes jeg også det er vigtigt at møde frem for at følge med i hvad der sker i de enkelte klasser.(Så jeg er nok lidt ambivalent med hensyn til de møder;0)
      God weekend til dig.

      Slet
  2. Du skal nok komme efter det hækling på et tidspunkt,
    men sidder du med et problem, er du velkommen til at skrive til mig om det og jeg vil forsøge at hjælpe dig.
    Dog er der ingen garanti, for jeg er ikke en af de superhæklende mennesker :)

    SvarSlet
  3. Ps.
    Jeg fandt stor hjælp på youtube, da jeg skulle lære forskellige hækle teknikker. Det myldrer med filmklip af alle slags på hobbybasis...også hækling for begyndere.

    Jeg går stadig ind og søger, hvis noget nyt skal læres. Måske det var noget for dig ?

    prøv feks at kigge på siden her :

    http://www.youtube.com/results?search_query=crochet+for+beginners&oq=crochet+for+beginners&gs_l=youtube-reduced.1.0.0l4.1229.13597.0.17324.23.13.1.9.9.0.271.1597.5j6j2.13.0...0.0...1ac.1.sO4zuKXdgkc

    SvarSlet
    Svar
    1. Godmorgen:0)Tusind tak det er sødt af dig Tove og tak for rådet,jeg må helt klart ind på youtube og kigge.
      God weekend til dig:0)

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...