lørdag den 8. september 2012

Familietur.

En skøn lørdag er ved at være forbi,den har været tilbragt sammen med min dejlige familie.Vi har nydt det skønne vejr og været på tur til Djurs sommerland.
Vi har nu i flere år haft sæsonkort(dette er ikke et reklame indlæg;0)og vi er meget glade for at komme der.Der er nemlig god plads (selvom der er mange mennesker)til at gå rundt,til at spise medbragt mad og så er der pænt og rent.Ungerne elsker selvfølgelig at prøve alle tingene(jeg er en kylling,kan ikke tåle højder og hurtig kørende rutsjebaner)samtidig med er de(Djurs sommerland) gode til at forny sig.
Så vi var afsted hele dagen,sidder nu dødtrætte og forsøger at holde øjnene åbne (mine har en tildens til at falde i:0)for der er jo landskamp og nu må Danmark da snart vinde en kamp!!!!

Håber også du har haft en dejlig lørdag:0)

2 kommentarer:

  1. Djurs sommerland er bare et skønt sted :) Vi er der hvert år, hele familien. Faktisk har jeg været derude hvert år siden jeg var 6 eller 7 år. Dengang var der nogle hoppepuder, mulighed for en tur på en hest,en lille legeplads,nogle mærkelige cykler og nogle borde til at spise sin medbragte mad. Imponerende hvad de har bygget op på 30 år :)

    SvarSlet
  2. Jeg kan også huske,jeg var der som lille, når jeg var på ferie hos min kusine.Vi talte faktisk lige om det i går,hvor få ting der var den gang i forhold til nu,men alligevel smadder hyggeligt:0)

    SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)