tirsdag den 21. august 2012

Hele sidste....

uge fløj afsted,der var skolestart for 5 stk. børn. Jonas og Rebecca startede i 1.kl. Annasofie i 3.kl. Tobias i 5.kl og Cecilia på HHX med elitesport. Så vi skulle alle lige vænne os til hverdagen igen.Ikke kun at vi skal tidligere op/i seng,men også alle fritidsaktiviteterne er startet igen, legeaftalerne,arbejde og ikke at forglemme madpakkerne (hmm,jeg kan faktisk ikke fordrage at smørre madpakker,synes det er svært at gøre dem spændende,ender ofte ud med at putte det sædvanlige på.Heldigvis brokker ungerne sig ikke ret tit,kun når jeg glemmer, hvem der kan lide hvad;0)

Ellers har vi stor nydt det dejlige vejr(ved jo aldrig om det er de sidste krampetrækninger for i år)Vi er også snart færdige med at rive ned på værelset og kan inden længe begynde opbygning(så det går langsomt, men sikkert fremad;0)


Har været i Stofladen og hentet lidt "guf" som jeg kan lege med;0)

God aften til Jer:0)

7 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde I der har gang i :) vi er også så småt gået i gang på børnenes værelser - Lunas er tømt og tapetet fjernet men så er vi gået lidt i stå - Magnes skal også tømmes og have revet et skab ned ligesom det ser ud til I har gjort for at få mere plads derinde, og i mens sover de begge inde i soveværelset hos - til stor fryd og lykke, de har vist godt af nærheden, for aldrig har de sovet så godt begge 2, SKØNT, så værelserne haster heldigvis ikke, selvom jeg nu glæder mig til at de begynder at blive pænere frem for værre og værre :))))

  Og her i huset er det ikke børnene ENDNU, men moren der starter i skole - jeg skal starte på mandag, og HJÆLP der er mange ting at få styr på inden - boglisten er enorm og pludselig mangler jeg træningstøj som man kan være bekendt at vise sig offentligt i :D så jeg skal på indkøb, DYRT indkøb tror jeg desværre det bliver, særligt på bogfronten - ved den ene bog alene koster over 600 :S

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,det er altid lidt træls,når man er i gang med nedrivningen(støv og rod overalt.Nææ,så er jeg også mere til selve opbygningen/pyntningen;0)Mine børn er knap så tålmodige,de glæder sig rigtig meget til alle værelserne er færdige:0)
   Pøj,pøj med din nye uddannelse,det lyder spændende,men kan godt huske hvor dyre børgerne var,da jeg i sin tid læste til sygeplejerske.Måske der er nogle brugte du kan få fat i fra tidligere studerende????
   kh Laila.

   Slet
 2. jamen dog som i tager fat HEHE i plejer jo mere at hygge jer men der sker også en hel del andet kan jeg se og læse mig til

  Ja hverdag skal man lige ind i igen

  SvarSlet
 3. Ja,der sker lidt ind imellem i det lille hus;0)

  SvarSlet
 4. Ja så er det hverdag igen. Her hos mig er der dog blevet lidt tomt efter yngste sønnen er taget på efterskole....

  SvarSlet
 5. Det kan jeg godt forstå,gruer for den dag mine begynder at flytte hjemmefra!!!

  SvarSlet
 6. Det kan jeg godt forstå,gruer for den dag mine begynder at flytte hjemmefra!!!

  SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)