mandag den 13. august 2012

Dejligt sommervejr:0)

Vi er stadigvæk ved at rydde op/ud.Børneværelserne er snart ryddet for legesager,hold da op hvor var der meget(der er kun lidt tilbage som skal blive)vi kan snart komme i gang med at rykke væggen ned, så det ene værelse bliver lidt større.
Men,men det hele er nu ikke kun oprydning.For det dejlige vejr lokker os jo udenfor,Vi har også slået telt op som vi kan sove i,været på loppemarked,været ved stranden og badet(det var nu lidt koldt) og spist lækker jordbærgrød.(vi smovsede rigtig mange jordbær, da det var sæson,men fik også plukket 26kg til fryseren ,så der er rigeligt til jordbærgrød og syltetøj;0)
(Vi har fundet konge spillet frem,hønse familien trives og går frit omkring og skønt med plads i haven, så vi kan sove i telt lidt endnu)




(lækker jordbærgrød,det smager nu bedst når bærrene er fra egen have;0) Strandturen i aften var lidt kølig,det blæste en lidt kold vind,men vandhundende skulle bare i,på vej hjem kom vi forbi en lille is kiosk,som heldigvis havde åbnet,så vi også kunne blive afkølet indefra;0)

God aften.

2 kommentarer:

  1. altid hyggelig med jer dejlig dag i har haft og fortsat god arbejdslyst med oprydning mm

    SvarSlet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...