onsdag den 6. juni 2012

Så er jeg klar igen;0)

I'm back;0)
 Efter ro på bloggen lidt tid, grundet computer problemer, er de nu løst i form af en ny af slagsen.Før havde vi en stationær,men besluttede at vi denne gang ville have en bærbar,så vi ikke er så låst fast på hvor den står.Det har været en rigtig god beslutning, nyder allerede at jeg kan have den med i stuen,samtidig med jeg kan se tv,lave håndarbejde osv.
Nå, men selv om bloggen har været i dvale,har livet på pilegaarden bestemt ikke haft dvale tilstande;0)Vi er altid fuldt beskæftiget med noget enten ude eller inde.Ofte ønsker jeg mig flere timer i døgnet,så endnu flere kreative syslerier kunne blive lavet.

Selv om kalenderen siger at det er sommer nu,synes jeg til tider det er koldt(lidt efterårsagtig),men vi har da haft nogle vidunderlige varme dage for 14 dage siden,det benyttede vi os selvfølgelig af og var ude fra morgen til aften.Vi har en flytbar bålplads, som vi har meget gavn af.Vi fik lavet både vokmad,bagt brød samt lavet pandekager.Ungerne var begejstrede for pandekagerne og synes de var bedre end dem vi laver indenfor og jeg må give dem ret,de var suverænt gode:0)Både som madpandekager og til dessert.( til dessertpandekagerne kom der bare lidt sukker i dejen)
Vi håber på snarlig sommervejr igen,så vi kan lave endnu mere ude mad og bedst af alt spise det ude:0)



                              ( Det var det skønneste vejr da manden havde fødselsdag)                              
     
             (Altså vi er lidt(læs meget) fodboldtossede her i familien,Mathias er allerede godt på vej;0)

God Aften.

1 kommentar:

  1. Leg med en bold = fodbold, var også mine børns store interesse. Den yngste fik endda lov til at begynde i meget tidlig alder på hold, da han havde tigget længe nok, for han var SÅ træt af, at de 2 andre måtte spille og han ikke.
    Mener han var 4 år.

    SvarSlet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Genbrugs projekt.🩷

 Vi har længe haft en slagbænk, som jeg engang  har fået af en kær veninde.🩷 Selve slagbænken er præget af patina og det kan jeg godt lide....