torsdag den 14. juni 2012

Dagen i dag......

startede som den plejer. Vi stod op kl.6,men i stedet for at hjælpe børnene klar til en ny skoledag,skyndte vi os alle at blive klar og kørte afsted kl.8.To timer senere var i Billund,hvor vi på denne helt almindelige hverdag,havde besluttet vi ville i Legoland.
Det er ca.9 år siden vi har været der sidst,så det var ikke alle børnene, der havde været der.
Vi syntes faktisk at det er lidt dyrt for en storfamilie som os med indgangsbilletten,men vi har været så heldige at få kuponer til børnene,så de var gratis og vi voksne har sæsonkort til Djurssommer,(ja,det har børnene nu også;0)så det betød halvpris.Alt i alt blev det ikke så dyrt,så det var jo bare dejligt.
Vejret bød ikke på sol,men tørvejr og ikke alt for mange mennesker,hvilket jo betød næsten ingen kø til forlystelserne.Vi havde en super dejlig dag,hvor vi fik hygget,leet,sus i maven,set de utrolige fine ting som er bygget i lego,(syntes det er fantastisk det kan lade sig gøre)og til sidst en stor is(et must,selv om det var lidt koldt;0)inden vi ved lukketid,godt trætte kørte hjem igen.
Det tog ikke børnene ret lang tid før de sov, da vi kom hjem og ja,jeg får heller ingen problemer med at sove lidt senere, er jeg sikker på:0)
                                        (Legoland "Here we come")                                    (Så fine ting/bygninger ect. der er lavet)
                               

                                  (Der er noget at lave både for store og små)                        ( Vi havde selv mad,det smager dobbelt så skønt når man er på tur;0)
       

1 kommentar:

  1. SÅ hyggeligt.
    Jeg har heller ikke været i legoland siden mine drenge gad det, men må da vist snart derud igen, for det er facinerende, hvad de kan med klodser derude.
    God weekend

    SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)