torsdag den 3. maj 2012

Fridage:0)


Vi var til en super dejlig konfirmation i søndags.Min venindes søn skulle konfirmeres og som altid var det hyggeligt at være sammen med dem og deres dejlige familie.Tænk,jeg kan stadigvæk huske (som var det i går;0)vi var på sygehuset for at se vidunderet, som lige var blevet født,nu er han bare en stor dreng:0)
Ellers er fridagene gået med møde,tandlæge besøg og skolehjemsamtaler.Men også det super skønne vejr og haven kalder;0) I går lavede vi grillspyd(kyllingkød samt forskellige slags grønsager)de smagte mums og bare det at kunne spise ude var dejligt.Vi har fundet de store legoklodser frem til Mathias,de er rigtig gode til små børn(desværre laves de ikke mere,så vidt jeg ved)men de andre nyder også at bygge med dem,her har Jonas været i gang med en legomand.


Lige nu har jeg en lille syg dreng(opkast/diarre)så vi slapper bare af og tager dagen som den kommer.Samtidig med vi krydser fingre for storesøster,som er til skriftlig eksamen i dansk.

God dag til jer alle.

4 kommentarer:

 1. God bedring til den syge.
  Tror og håber på, at jeg slap i denne omgang.
  Stor del af familien har kaldt på Ulrik i denne uge.

  Mums... Ser lækkert og hyggeligt ud.

  SvarSlet
 2. super lækkert med mad ude i det dejlige vejr og idag er her hundekoldt brrr

  stor mand han har fået lavet af duplo da

  god bedring til den syge og krydser for i andre ikke får det

  SvarSlet
 3. Hvis det er Duplo han leger med, så findes det endnu, men der er vist noget med de engang lavede noget der var endnu større som de vist desværre ikke fører mere - begge vores to rødder er vilde med Duplo- Luna har lige fået mere i fødselsdagsgave - STORT HIT :-D

  Kh Karina

  SvarSlet
 4. Bettemand er heldigvis frisk igen.Jonas og Annasofie har haft en tur med sygdom,værst for Annasofie, som oven i fik en blærebetændelse.
  Nej, det er ikke duplo(dem har vi også mange af og de er stadigvæk et hit, selv om de store også har de små legoklodser)
  De her er meget større og rigtige gode for helt små børn,nettop pga størrelsen.
  God aften til jer alle tre:0)

  SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)