tirsdag den 13. marts 2012

Travle dage!

Det har været nogle travle dage,hvor tid ved computeren har været minimal.
Fredag kom mormor og besøgte os,hun blev der til lørdag, så der blev hygget og spillet forskellige spil.
Søndag stod i fodboldenstegn(for engang skyld;0) Annasofie skulle spille og bagefter var der mulighed for at komme i svømmehallen,hvilket var et hit for alle børnene.
Mandag var jeg på arbejde for første gang i 1 1/2 år,jeg var godt nok lidt nervøs for, om jeg kunne huske det hele,men det gik bare rigtig godt. Det har lidt været med ambivalente følelser jeg har gået tiden i møde, for på den ene side er det dejligt at komme ud og arbejde igen,på den anden side har jeg også haft svært ved tanken om,at jeg skal undværre Mathias og måske gå glip af noget(ved godt det er lidt fjollet;0)Jeg ved jo af erfaring at det går fint, selv om jeg ikke er her og at Michael sagtens kan klare tingene.Så jeg skal vist bare vænne mig til det:0)
Det er ellers først på fredag jeg skal starte rigtig,men de manglede lige en i går så jeg kunne lige så godt komme i gang.
I dag har jeg så fri,nyder det dejlige vejr og efter formiddagens motion ,lavede jeg denne lækre salat.Kylling,blandet salat,pasta og lidt feta(ganske lidt fraiche 9% på toppen,mums:0)

Foråret er virkelig på vej,det var hvad jeg fandt på min vej,en lille honningbi som allerede har travlt.
                                         (det er ikke så let at se bien her,men den er der;0)
Dejlig forårsdag til Jer alle.

3 kommentarer:

  1. Lyder til at være en hygsom weekend i har haft og jeg er helt sikker på, at computere ikke oplever og føler omsorgssvigt :)

    OG ja, det er skønt, når alt lige så stille begynder at piple op af jorden. Det kan man da kun blive i godt humør af.

    God ny uge med job og alt sådan noget :)

    SvarSlet
  2. computeren skal nok holde til at du nyder livet uden den ;o)

    Skønner salat du der har fået lavet Mums

    alt pibler frem Jeg kan stadig blive forundret over alt det der er gemt under jorden som nu vil ha lys

    SvarSlet
  3. Ja,computeren tager ikke skade af en hvilepause,selv om vi nu ikke er så slemme til at hænge ved den,hverken os eller ungerne:0)jeg tænkte nærmere på, jeg godt ind imellem kunne tænke mig lidt mere tid til bloggen og tid til at se alt det skønne I andre finder på(men det kommer nok på et tidspunkt;0)
    God uge til Jer begge to.
    kh.Laila

    SvarSlet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Strik nederdel 🧶

 Jeg fik slet ikke vist den færdige nederdel her på bloggen. Den er strikket i restegarn og ud fra eget mønster. De små stropper er også str...