mandag den 27. februar 2012

Denne weekend!

Lørdag var vi til indendørsfodbold stævne,(det var Jonas og Rebeccas første finalestævne)Alle kæmpede bravt og de endte med at blive nr.3,så de fik en fin bronzemedalje med hjem til samlingen af medaljer.
Annasofie skulle også spille kampe,ikke for sit eget hold,men var udlånt til et andet hold(som også blev nr.3) En dejlig dag med fodbold.
                           (Ikke helt tilfredse med at skulle sidde stille til endnu en fotografering;0)

Søndag var vi inviteret til farmors fødselsdag,den blev fejret med Brunch og Bowl. Det har jeg aldrig prøvet før,(jo at bowle har jeg,men ikke med Brunch;0)men helt sikker værd at prøve igen.Brunchen var lækker og bowlingen var sjov (dejligt at få rørt sig efter man har spist.)
                   (Her er Rebecca i fuld gang med at bowle,kuglen var lidt tung for hende.Men hun var super god alligevel:0)

Det er også blevet tid til lidt kreativt. Vi havde nogle tomme bøtter efter noget slik,de er gode til at opbevare syting/småting i,men kedelige bare som de er,derfor pyntede jeg dem med gave papir og decoupagelak. Er selv glad for resultatet og glæder mig til at få lidt styr på alle småtingene;0)

                         (gavepapiret var lidt krøllet,så det var svært at få helt glat,men resultatet blev ok alligevel.)


I ønskes en dejlig dag:0)

2 kommentarer:

  1. STORT TILLYKKE med medaljerne

    De bokse er ski blevet flotte og de er rigtig gode og stabelbare

    SvarSlet
  2. Tak,jeg er også helt glad for boksene og ja,det at de er nemme at stable er bare et ekstra plus.Jonas mente godt nok, at jeg ikke har eneret på alle boksene(efterhånden som slikket bliver spist)da han også har mange gode ideer til, hvad de kan bruges til,så vi må nok hellere dele lidt;0)
    kh.Laila

    SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)