fredag den 10. februar 2012

Denne uge.

Denne uge har budt på lidt af hvert. Jeg har været på kursus, et rigtig godt kursus, hvor jeg har følelsen af at have fået noget " med i rygsækken", som kan bruges(det er jo ikke altid, man er så heldig;0)
Jeg kan også mærke,det har været en god måde for mig, at komme igang igen med arbejdsmarked på. Jeg har haft barselsorlov i 1 1/2 år snart(startede ud med bækkenløsning), hvilket jeg har nydt i fulde drag(altså orloven;0).Jeg har været meget træt af tanken om, at nu er det snart slut(om 1 mdr.)men har fået vendt tanken og ser nu på alle de positive sider ved det(i stedet for de negative).Så jeg er klar;0) En af de største hurdler har jo også været tanken om at undværre Mathias,det har jo så været afprøvet i denne uge og ja,det har da været hårdt, men jeg ved også at det bare er gået så fint herhjemme(Mathias har slet ikke savnet hans mor, ifølge faderen;0)
Jeg ved også, når jeg starter igen er Michael hjemme ved ham(og de andre, når de kommer fra skole)de dage jeg arbejder og ellers har jeg samlede fridage, så dagpleje eller anden pasning er ikke nødvendigt for os, hvilket vi er meget glade for.
Udover kursus i denne uge har et par af børnene været syge, der har været den sidste skole/hjem samtale for min store pige og der har været klassearrangement i 0. klasse. så nu er vi klar til vinterferie, hvor der skal hygges og slappes af


God Vinterferie.

4 kommentarer:

 1. Smutter lige forbi og ønsker dig + familie en rigtig god ferie.

  SvarSlet
 2. også god og afslappende ferie ønsker herfra

  SvarSlet
 3. Tak,det var sødt af dig:0)i lige måde herfra.
  kh. Laila.

  SvarSlet
 4. Tak også til dig laj:0)Du må også have en dejlig uge.
  kh.Laila.

  SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)