fredag den 6. januar 2012

Hverdag igen.

Det kan mærkes at hverdagen igen er tilbage,(ingen soven længe,spise morgenmad oppe af formiddagen eller bare tage dagen som den kommer;) som beskrevet i sidste indlæg, startede børnene i skole i mandags, det var lidt hårdt at starte så hurtigt igen efter en nytårsaften, hvor de var længe oppe.Men de har nu klaret det forbavsende godt, fritidsinteresserne er også startet op, så der har været nok at se til i denne uge.
Samtidig med har jeg trappet min natamning af Mathias ned, da han bare har sovet så dårligt i en lang periode, så jeg håbede på at det kunne give lidt ro om natten, det har han indtil videre ikke været enig med mig i, så søvn er ved at være en mangelvare;0(  Det hele gør selvfølgelig at jeg ikke har haft overskud til at være særlig kreativ i denne uge!!!!

Selve stormen overlevede vi med kun få tagsten som faldt af stuehuset(det var hurtigt fikset igen)men vi kan da håbe på at det har stormet af for denne gang.

God Weekend.

3 kommentarer:

  1. ja det tærrer når man ikke får sin søvn. Håber han snart bliver enig med dig og vil sove sødt.

    SvarSlet
  2. ÅH ja, ingen søvn = minus overskud til det kreative :)

    Hvad det angår har jeg virkelig været glad for at have haft to stk flaskebørn, hold da op hvor har de begge sovet godt om natten altid - især Luna, der lige fra den første dag hjemme, har kunnet sove mindst 4 timer af gangen (også om dagen), nu er det heldigvis væsentlig mindre om dagen, men så hele natten :)

    Håber han snart bliver enig i din tankegang, så du kan få sovet, og igen få overskud til det kreative ;)

    SvarSlet
  3. Tak for Jeres søde kommentar.
    Det sjove er faktisk at mine to andre drenge altid har sovet godt(det gør de stadigvæk)imens pigerne har været mere vågne(svært ved at falde i søvn osv.)Så vi havde nok troet/håbet på at Mathias ville slægte hans brødre på;0)Men han er vist en dejlig blanding af dem alle:0)
    Kh. Laila.

    SvarSlet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...