mandag den 2. januar 2012

Det nye år.

Så er det nye år allerede godt igang,børnene skulle starte i skole i dag.De var godt trætte til morgen og havde svært ved at stå op(kan jeg godt forstå for, det havde jeg også;)Det var næsten umenneskeligt at de allerede skulle starte idag,det havde været rart med bare en fri dag mere.
Ud over at børnene er startet i dag, er jeg også begyndt at gøre alvor af et af mine mål i 2012(det er med vilje at jeg kalder det mål, i stedet for et nytårsfortsæt, for det har jeg ikke så gode erfaringer med;)Nå, men målet var jo at tabe lidt af sideflæsket. Selv om det snart er et år siden bettemand kom til verden sidder der stadigvæk kiloer, som jeg bare ikke gider slæbe rundt på mere.Jeg vil ikke følge slankekurer(det tror jeg ikke er sundt)men simpelthen ved at motionerer mere og spise sundt tror jeg på at man opnår det bedste resultat.


Min plan(det er jeg nødtil at have for at motivere mig selv;) er at have små delmål, så det er mere overskueligt for mig.Altså første delmål er at tabe 5kg på 3måneder(det skal jo helst være et opnåeligt mål ellers mister man gejsten)Så det vil sige 1.april skal jeg være 5kg lettere(opnår jeg det før, revuderer jeg selvfølgelig og laver nyt delmål.
(Nu er det skrevet ned så forpligter det på en måde mere end ,hvis man bare går rundt med det i tankerne;0

Måske der er andre der har behov for at komme af med lidt "flæsk" eller som bare har behov for at være sund ovenpå julens lækkerier??

God aften til Jer alle.

2 kommentarer:

  1. Ja som du har set er jeg jo med på den galaj og om man kalder det nytårsfortsæt - mål- slankekur- så sku vi gerne nå vores mål

    Jeg vil også ønske dig held og støtte til knus

    SvarSlet
  2. Tak for det Laj, støtte er altid dejligt:0)og selvfølgelig når vi vores mål....(før eller siden;0)

    SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)