søndag den 27. november 2011

1. søndag i advent.

Vi kan godt lide traditioner hjemme hos os.,så advent er selvfølgelig noget vi fejre. Vi plejer at fejre advent med en dekoration eller krans.
I løbet af eftermiddagen tænder vi den og vi skiftes til at vælge julesange, som vi så synger og hygger os med lidt knas.
Sidst på eftermiddagen skal vi hen og se vores landsby juletræ blive tændt og der er æbleskiver til alle der møder frem. Sidste år var det hundekoldt med masser af sne, i år er det bare blæsende med regn og ikke så juleagtig (men jeg er sikker på at den kommer, sneen altså, en hvid jul må vi da ha`;0)

God søndag og 1. advent.

3 kommentarer:

 1. Glædelig 1. advent ;)

  1000 tak for din award, jeg er meget glad for den, og lover at lave et indlæg omkring den inden længe - lige nu står der bare JUL i hovedet på mig og mine kreatanker, så kan ikke lige overskue den lige nu :)

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde:)Du bestemmer helt selv hvornår og hvormeget du vil gøre ud af awarden.Her hos os står der også jul på programmet og det er dejligt at mærke børnenes glæde/forventninger til alle de juleting, vi skal lave i den kommende tid:)

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig dejlig jule tradition men advent og sange og så byturen rigtig dejligt

  Ha en god dag

  SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)